OSMÝ A DEVÁTÝ DEN

OBSAH:

  • celodenní povalování
  • výlet do Fažany
  • procházka ve večerním Medulinu
  • večeře, zmrzlina

Osmý den v Chorvatsku jsem vlastně celý den nic nedělala, proto by ani nebylo o čem psát a článek je tedy spojený i s devátým dnem naší dovolené.

Ale devátý den byl velmi nabitý. Dopoledne jsme se vydali do městečka Fažana, kde jsme se i okoupali. Voda tam byla trochu studenější, ale aspoň byla osvěžující. Cestou domů jsme se stavili v pekárně a v Lidlu (kde mimochodem neměli leták na příští týden 🙁 😀 ).

A navečer jsme jeli do Medulinu, podívat se do večerního města, poté na večeři a nakonec na zmrzlinu. Když jsme přijeli, zrovna se na místním „náměstíčku“ u přístavu chystaly malé baletky, které zde měli vystoupení. I na část jsme se podívali, ale poté jsme šli do naší oblíbené restaurace. Opět jsme si dali dva velké talíře, ze kterých jsme si každý brali co chceme.

Cestou k autu jsme se stavili ještě na zmrzlině v cukrárně, která měla 40 příchutí zmrzliny. Z těch všech jsem si vybrala (zřejmě) grepovou, a to nejen proto že mi ten den ladila k šatům 😀 Ale jen sem si párkrát lízla a nastal problém. Moje malá sestřička si vybrala šmoulí zmrzlinu. A taťka čokoládovou. Ale ona chtěla tátovu čokoládovou, ale ten zase nechtěl modrou zmrzlinu. Tak jsem já dala mou grepovou tátovi, táta dal ségře čokoškovou a já dostala modrou šmoulí zmrzlinu… Fakt, hnusnější zmrzlinu jsem ještě nejedla 😀 Já na zmrzlinu v Chorvatsku prostě nemám štěstí 😀

FOTO Z OSMÉHO A DEVÁTÉHO DNE:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *